Сънят на бебето от 0 до 3 месеца

Дигитален курс за настоящи и бъдещи родители. Подходящ за бебета от 0 до 3 месеца.

Практически насочени видеа

Курсът съдържа 12 видеа, като 50% от тях са изцяло практически насочени и правя демонстрации с новородено бебе. Достъп в продължение на 90 дни.

PDF материали

След видеата ще намерите линкове с полезна информация и PDF файлове, които съдържат най-важното от конкретен урок.

Участие в private instagram групата ми

Ще бъдете поканени да се присъедините към @mamospimise private instagram групата ми.

Сънят на бебето не е въпрос на късмет.

За бебета
от 0 до 3 месеца

Осигурете достатъчно сън на бебето си през първите 3 месеца

Знаете ли, че едно новородено бебе има нужда от 14-17 часа сън за денонощие?  Този курс ще ви помогне не само да се справите с първите седмици с новороденото си бебе, но и да се наспивате!

@chepisheva.tonita

Какво получавате?

12 видеа

Получавате достъп до дигиталния курс за 90 дни от датата на присъединияване. Можете да гледате видеата заедно с таткото в удобно за вас време и място!

PDF материали

След видеата ще намерите линкове с полезна информация и PDF файлове, които съдържат най-важното от конкретен урок.

Private Instagram група

Ще получите покана за участие в private instagram групата на @mamospimise, където на всеки 7-10 дни отговарям на въпроси и ще коментирам различни проблеми с новородени.

Радост и спокойствие

Когато бебето заспива лесно и спи спокойно, цялото семейство се чувства добре, успява да се наслади на месеците с малкото бебе пълноценно и се създава истинска хармония.

Какво казват родителите за курса?

"Закупихме курса, защото бяхме в очакване на първото си дете. В момента бебчето ни е на 2 месеца и половина и успешно заспива в кошарката си. Следя времето й за бодърстване и определено, съобразявайки се с това, тя е много по-спокойна. Препоръчала съм курса на приятели, които очакват и те като нас първата си рожба."
Десислава Кирилова
Майка за първи път
"Закупих курса, защото си прибрахме от родилното с обърнати ден и нощ. Първо дете ми е и не знаех какво да правя. Бях напълно изтощена и детето беше със силни колики. След 10дни вкъщи, попаднах на курса и от първата вечер на прилагане на съветите имаше резултат. Вече препоръчах курса и на други майки и не само този курс за новородено, но и четем с приятелки и блога Ви."
Т.Д.
Майка за първи път
"Видеата от курса ми бяха изключително полезни и интересни. Чрез тях успях да изградя ясна представа за режима на новороденото, полезните навици на съня, как мога да му помогна да ги изгради още от самото начало и признаците на преумора. Въпреки че това ми е второ детенце, ако имах възможността да се докосна до този курс още с първото щях да си спестя много нерви, обвинения, че не се справям като родител и безсънни нощи. Курсът определено ми даде спокойствие, че се справям като родител и ме мотивира да опитвам и да търся златната среда в режима на новороденото ни бебенце. Демонстрациите с истинско бебе бяха много интересни и мотивиращи. Много добре е показана всяка една техника за успокояване и това може да насърчи родителите и те да опитат да приложат тези техники с бебчетата вкъщи. Дигиталният курс е една добра инвестиция, особено за тези , които ще бъдат родители за първи път. Дава реална представа за живота с новородено и насърчава разбирането с любов и търпение.

Лично препоръчвам курса на мои приятели и роднини, които очакват бебенце, защото помня колко стресирана бях в началото, когато се върнахме от родилния дом с бебе, което не заспива и плаче с часове. Браво на Йоанка за добре подбраната информация и насоките."
Мариела Зипова
Майка на две деца


Цени

"Сънят на новороденото" е дигитален курс, подходящ за бебета от 0 до 3 месеца

117 лв.

Цената включва достъп до видео уроци и материали.

Този курс е подходящ както за кърмени бебета, така и за бебета на смесено хранене или пък бебета изцяло хранени с АМ! Ще ви помогна да съчетавате храненето и сънят, независимо как и с какво храните бебето си!

Йоана Маринова
Какво ще научите в курса?

Методи "БЕЗ сълзи"

В курса показвам само нежни методи, с които да научите бебето да заспива самостоятелно БЕЗ сълзи.

Успокояване на новородено

Ще се научите как да успокоявате бебето си ефективно.

Гъвкав режим, а не стриктен график

Ще научите какъв режим има новороденото бебе и как да се водите по бебето си при изграждането на режим.

Хранене на поискване и сън

Независимо дали бебето се храни с АМ или кърма, ще разберете как да съчетавате сън и хранене на поискване.

Залъгалката

Нужна ли е залъгалка на бебето? Трябва ли да я използвате? Има ли бебета, които имат нужда да сучат, за успокоение?

"Дългата" нощна пауза

Искате да помогнете на бебето си да прави повече от 3 часа сън, без да се храни нощем? В курса ще разберете как!

И още много интересни теми...

@alexorangephotography

Знаете ли, че няма нужда да чакате бебето да порастне, за да изградите полезни и здравословни навици за сън? Точно така! Ще Ви покажа как да изградите рутина и гъвкав режим още от първия ден, като храните бебето си на поискване!

Знаете ли, че новороденото бебе има нужда от 14-17 часа сън за денонощие? В курса ще разберете как да разпределяте дневен и нощен сън, така че да осигурите спокойствие и сън за цялото семейство!

Ще получите покана за участие в private instagram групата ми, където всяка седмица ще отговарям на въпроси, помагам при проблеми и ще можете да почерпите знания чрез чужди предизвикателства.

Отзиви от родители

Какво казват родителите, които участват в курса?


Цени

"Сънят на новороденото" е дигитален курс, подходящ за бебета от 0 до 3 месеца

117 лв.

Цената включва достъп до видео уроци и материали.