Дигитален курс
"Сънят на новороденото"

За бебета от 0 до 3 месеца.


Цени

"Сънят на новороденото" е дигитален курс, подходящ за бебета от 0 до 3 месеца

Основен пакет

117 лв.

Пакетът включва достъп до видео уроци и материали.

Плюс пакет

155 лв.

Пакетът включва достъп до видео уроци, материали и индивидуални консултации по email.

Често задавани въпроси

Курсът е заснет и монтиран от цял екип професионалисти в областта. Качеството на картината и звука са от най-висок стандарт, а курсът е един от най-добрите в България по продукция.

Дигиталния курс “Сънят на новороденото” е подходящ за новородени бебета от 0 до 12 седмици.  

Ако бебето ви е на възраст 12-16 седмици, свържете се с мен, за да обсъдим коя услуга е най-подходяща за вас. 

Не. Имате достъп до курса по всяко време в рамките на 90 дни от датата на присъединяване. Гледате видеата със свое собствено темпо и в удобно за вас време. Дори таткото ще може да гледа заедно с мама!

С участието си в моята private instagram група, вие ще получавате допълнителни съвети и насоки. Всяка седмица ще споделям отговори на въпроси и решения на често срещани проблеми. Групата е само за родители, които участват в курса “Сънят на новороденото”.

Можете да се присъедините 2-3 седмици преди термин, за да се подготвите предварително с цялата информация. След раждането на бебето, ще използвате видеата за напомняне и опресняване на информацията.

Какви са отзивите от консултации с новородени бебета?

"Най-напред човешко, приятелско отношение. Конкретно назоваване на най-важен фактор за успех, кратко и ясно най-важни първи стъпки към промяна. Подход. Да, с две ръце бих препоръчала. Благодаря ти!"
Антония Иванова
София
"Бебето не можеше да спи и непрестанно плачеше. Йоана я успокои за минута, а след това подробно и спокойно ни показа различни техники на приспиване. Беше изключително полезно и успокояващо за нас като недоспали родители."
Кристина Аврамова
София
"Моята дъщеря не спеше през деня. Консултацията с Йоана ми помогна да разбера къде бъркам и как бих могла да поправя грешките си. Няколко дни след консултацията има положителни резултати и дъщеря ми вече спи по 4-5 часа през деня. Все още не може да заспива самостоятелно, но това е умение, върху което ще работим, важното е, че имам насоките и примера, че е напълно постижимо. Вече я препоръчах на няколко майки с новородени, които също като мен имат чувствителни и неспокойни бебчета.Благодаря ти, Йоана!"
Даниела Иванова
София
"Препоръчвам горещо консултациите с Йоана и то преди да сте изпаднали в пълна безизходица. Колкото по-рано съумеете да научите детето си да спи и да му създадете добър режим, толкова по-отпочинали и щастливи ще бъдете вие. Добрият сън на цялото семейство няма цена!"
Александра Мутафчиева
София